hand truck, handtruck, hand cart-564242.jpg

Kiezen voor een professioneel bedrijf bij het verhuizen

Als je voornemens hebt om te gaan verhuizen, huur dan hulp bij het verhuizen door een professioneel bedrijf in. De verhuizing gaat dan vlot met een minimum aan stress. Ook is de kans op letsel door het sjouwen klein evenals schade aan de inboedel. Lees in dit artikel waarom je voor een professioneel verhuisbedrijf in Dordrecht zou moeten kiezen.

Jij hebt de ervaring en routine niet

Het is een gegeven dat de meeste ongevallen tijdens het doe-het-zelven zijn. Hieronder valt ook iets versjouwen, gevaren van door de rug gaan of een breuk oplopen liggen op de loer. Als je hulp bij het verhuizen door professioneel bedrijft inhuurt, is de kans op letsel fors kleiner. Professionals hebben de ervaring en routine. Daarbij weten zij feilloos hoe zij een last moeten verplaatsen, wat gaat het beste met een hondje, en welk object met een steekwagen? Voorkom dus medische kosten, ga niet doe-het-zelven. Een paar sessies fysiotherapie is al duurder dan hulp bij het verhuizen door een professioneel bedrijf inhuren.

Een verzekering dekt de schade

Een ander voordeel van hulp bij het verhuizen door professioneel bedrijf inhuren is dat je vooraf weet wat het gaat kosten. Bij zelf verhuizen moet je maar afwachten of alles overgaat zonder schade, tijdens verhuizen door professionals is de kans op schade nihil. Mocht er wel schade ontstaan, de verzekering dekt dan de schade en daardoor kost een verhuizing exact van wat er op de offerte staat. Dit geldt ook voor het verhuizen van lastige objecten zoals een piano of vleugel. Daar hebben verhuizers ervaring mee, zij krijgen het muziekinstrument waar het moet komen, je moet het alleen na de verhuizing opnieuw laten stemmen.

Informeer naar de extra service

Er staat al een passage in deze tekst over de kans op letsel tijdens het doe-het-zelven. Dit geldt ook voor zaken zoals zelf een lamp afmonteren en in de andere woning weer ophangen. Tijdens hulp bij het verhuizen door professioneel bedrijf inhuren kun je gebruik maken van extra service. Veel verhuisbedrijven hebben een volledige in- en uitpakservice waarbij de verhuizers montage werkzaamheden verrichten. De professionals monteren lampen af, ruimen kasten leeg, pakken alles in, en in de andere woning doen ze het andersom. Dit gaat tot zover, het is mogelijk om ’s ochtends enkel de sleutels af te geven om daarna naar je werk te gaan. Aan het einde van de dag reis je naar de andere woning, het is daar dan volledig ingericht. Dat is hulp bij het verhuizen door professioneel bedrijf inhuren.

Bron: Aannemersspot.nl