Betonvloer in huis

Een stevige, sterke vloer in huis halen? Steeds meer huishoudens kiezen voor een betonvloer. Een betonvloer valt met veel interieurstijlen te combineren. Van een moderne inrichtingen tot industrieel, met een betonnen vloer heeft u een heuse eye-catcher in huis.

Strakke look in uw woonkamer

Betonnen vloeren zijn een populaire vloerkeuze voor woonkamers. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ook biedt een goed gestorte betonvloer een strakke, moderne uitstraling aan uw ruimte. Een vloer van beton heeft een ontzettend lange levensduur, een goede keuze dus als u op zoek bent naar een vloer die jarenlang mee gaat.

Waarom kiezen voor beton in uw woonkamer

Een betonnen vloer in uw woonkamer bezorgt uw huis een vleugje elegantie. Daarnaast is een betonvloer gemakkelijk te onderhouden en gaat deze met de juiste zorg vele jaren mee. Een betonvloer is veelzijdig en voor verschillende doeleinden toepasbaar, daarbij kunt u zelf kiezen welke kleur de vloer moet krijgen. Kortom, er is altijd een betonvloer die bij uw interieur past.

De voordelen van een betonvloer in de badkamer

Naast garagevloeren en kantoorvloeren, is een betonvloer zeer geschikt als vloer voor een badkamer. Zo biedt een badkamervloer van beton o.a. de gelegenheid voor vloerverwarming en is deze waterafstotend. We zetten de voordelen van een betonvloer in de badkamer voor u op een rijtje:

  • Makkelijk schoon te houden
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Warm in de winter
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht

Beton in de keuken: de perfecte look

Een betonnen vloer in de keuken is een geweldige manier om duurzaamheid en stijl aan uw huis toe te voegen. Betonnen vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een vloer van beton heeft een ontzettend lange levensduur, een goede keuze dus als u op zoek bent naar een vloer die jarenlang meegaat en waarde toevoegt aan uw huis.

Een betonvloer in huis laten storten

Bij het storten van een betonvloer komt heel wat voorbereiding kijken. Voor het storten wordt eerst vloerverwarming gelegd, mocht u voor deze optie hebben gekozen. Daarna worden de wapeningsnetten geplaatst. Om schade en beton spetters te voorkomen worden voor het storten de muren afgeplakt. Tot slot worden er foambanden (randisolatie) tegen de muren geplaatst zodat de betonnen vloer de mogelijkheid heeft om uit te zetten of te krimpen. Als deze werkzaamheden zijn afgerond is uw huis klaar voor het storten van een betonvloer.