alone, boy, outdoors-1867464.jpg

Verhuizen in Twente

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik besloten ons huis in Haaksbergen in de verkoop te zetten. Dit omdat wij altijd al de wens hadden om in Borne te gaan wonen. Dit is voor ons mooi centraal gelegen en er wonen tevens een aantal vrienden en familieleden. Hieronder lees je hoe dit allemaal is gegaan.

Woning te koop gezet in Haaksbergen

Nadat ik en mijn vrouw het besluit hadden genomen onze woning in de verkoop te gaan zetten hebben wij gezocht naar een NVM makelaar Haaksbergen. Na een telefonisch gesprek hebben wij een afspraak ingepland met de makelaar. Vanaf dat moment ging het allemaal in een treinversnelling! Er werd een afspraak gepland om foto’s van de woning te maken, hierbij werd ook uitgelegd wat er allemaal weggehaald moest worden om de mooiste foto’s te maken van onze woning. Toen dit allemaal rond was ging onze woning in de officiële verkoop en kwam online te staan. Er was heel veel animo voor onze woning en de makelaar vertelde dan ook dat er op de 1e dag al 8 bezichtigingen gepland waren.  Twee weken later was het moment daar, er kon een bod uitgebracht worden. Op die dag werden mijn vrouw en ik aan het einde van de middag gebeld door de makelaar uit Haaksbergen. Met heel goed nieuws, ons huis was verkocht!

Op zoek naar een woning in Borne

Toen de verkoop van onze woning rond was, werd het natuurlijk tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe woning. De locatie stond al vast, mijn vrouw en ik hadden namelijk al een tijdje een droom om in Borne te gaan wonen. Het probleem was alleen dat er in onze prijs categorie online geen enkel huis in de verkoop stond. Wij hebben destijds contact gehad Saskia Vreeman makelaar uit Borne. Na een zeer prettig gesprek waarbij wij onze wensen en behoeften hadden doorgegeven werden wij één week later al gebeld door de makelaar. Er waren twee woningen in de verkoop gekomen die binnen ons budget pasten. Nadat de bezichtigingen waren geweest hadden we beide onze voorkeur voor dezelfde woning. Wij hebben die week erop een bod uitgebracht, je zult het niet geloven maar deze werd geaccepteerd! Het is allemaal heel snel gegaan en wij mogen ons al ruim 6 maanden trotste eigenaren noemen van onze woning in het prachtige Borne! Borne was voor ons niet onbekend aangezien er al vrienden en familie woonachtig waren.